Αντιαλλεργικό στρώμα

Υποαλλεργικά στρώματα: η ιδανική λύση για όσους έχουν αλλεργίες!

Τι είναι τα υποαλλεργικά στρώματα;

Τα υποαλλεργικά στρώματα, γνωστά και ως αντιαλλεργικά στρώματα, έχουν σχεδιαστεί για να ανακουφίζουν τις αναπνευστικές και δερματικές διαταραχές και να βελτιώνουν την ποιότητα του ύπνου. Γενικά, τα υποαλλεργικά στρώματα έχουν καλύμματα από ειδικές ίνες που μπορούν να αφαιρεθούν και να πλυθούν σε υψηλές θερμοκρασίες για την εξάλειψη των ακάρεων σκόνης και άλλων αλλεργιογόνων.

 

 

 

3 συμβουλές για την αγορά του καλύτερου υποαλλεργικού στρώματος!
Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ορισμένους βασικούς παράγοντες όταν επιλέγετε το καλύτερο υποαλλεργικό στρώμα.

 

1. Προσοχή στις πιστοποιήσεις
Ελέγξτε για πιστοποιήσεις που αποδεικνύουν την υποαλλεργική φύση του στρώματος. Οι πιστοποιήσεις πρέπει να αναγνωρίζονται έτσι ώστε να διασφαλίζεται η απουσία επιβλαβών ουσιών και η αντοχή στα αλλεργιογόνα.

 

2. Επιλέξτε το με αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα
Ένα στρώμα με αφαιρούμενο και πλενόμενο κάλυμμα θα σας επιτρέψει να το διατηρήσετε καθαρό και απαλλαγμένο από αλλεργιογόνα.

 

3. Ελέγξτε τη διαπνοή του στρώματος
Βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση του στρώματός σας επιτρέπει καλή ροή αέρα στο εσωτερικό του για να αποτρέψει τη συσσώρευση υγρασίας, η οποία με τη σειρά της μπορεί να προωθήσει το σχηματισμό μούχλας και βακτηρίων. Προτιμάτε πάντα στρώματα κατασκευασμένα με κανάλια αερισμού ή αναπνεύσιμα υλικά.

 

Όλα τα στρώματα της συλλογής μας είναι υποαλλεργικά, από αναπνεύσιμα υλικά και το εξωτερικό κάλυμμα έχει αντιαλλεργική θεραπεία. Με πιστοποίηση OEKO-TEX.

Μόνο τα προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και περάσει από αυστηρούς ελέγχους μπορούν να φέρουν την πιστοποίηση Standard 100 από την Oeko-Tex, η οποία εγγυάται την απουσία υλικών που είναι επιβλαβή για την υγεία. Όλα τα προϊόντα φέρουν αυτή την Σφραγίδα Ποιότητας.

 

Back to blog